torstai 15. elokuuta 2013

Nicola Cornick - Sydäntenmurskaaja

Kirjailija: Nicola Cornick
Kirjan nimi:Sydäntenmurskaaja (Notorius)
Suomentanut: Virpi Kuusela
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 345

Nainen näytti myös tutulta.
Devin sydän jätti ensin lyönnin väliin, ja sitten se alkoi takoa rajusti. Hetken ajan tuntui siltä, että kaikki pysähtyi - musiikki, puheensorina, hänen hengityksensä. Hetkeen hän ei kyennyt ajattelemaan eikä puhumaan.
   Oli kulunut miltein kymmenen vuotta siitä, kun hän oli hähnyt Susanna Burneyn. Hänen viimeinen muistonsa Susannasta oli syöpynyt hänen mieleensä: nainen oli nukkunut hänen sängyssä, jonka he olivat jakaneet lyhyen, kiihkeän hääyönsä ajan. Puhaltaessaan väräjävän kynttilän sammuksiin hän ei ollut tiennyt, ettei enää näkisi Susannaa. 

James Devlin törmää seurapiireissä hyvin hyvin tuttuihin, ja liiankin tuttuihin kasvoihin. Kasvoihin joihin ei enää pitäisi törmätä, sillä niiden omistaja on kuollut. Tai ainakin niin hänelle kerrottiin.
Susanna Burney, joskin nainen käyttää eri nimeä seurapiireissä, Devlinin entinen vaimo. Naisella on suunnitelma ja tavoite. Raha, muttei sillä tavalla kuin kaikki muut olettavat. Hänet on palkattu erottamaan Devlinin sisko ja mies, johon tämä on rakastunut. Miehen vanhemmat maksavat palkan, ja sitten Susannan on tarkoitus kadota. Mutta, kuten arvattavissa, Devlin puuttuu asiaan.

Tämä jatkaa tätä - älä arvostele, lue vain- sarjaa. Tietenkin mikäli vaadit jotain mihin täytyy keskittyä ja mikä sisältää oikeasti asiaa, en suosittele tätä. Sydäntenmurskaajaa varten täytyy tyhjentää pää ei tarvitse ajatella. Murheet voi jättää nurkkaan ja sukeltaa historiallisen romantiikan pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...