lauantai 23. maaliskuuta 2013

Janet Evanovich - Ensin rahat

Kirjailija: Janet Evanovich
Kirjan nimi: Ensin rahat (One for the Money)
Suomentanut: Hanna Tarkka
Kustantaja: WSOY
Sivumääärä: 294

 "On miehiä, jotka ilmaantuvat naisen elämään ja pilaavat sen ikiajoiksi. Joseph Morelli teki niin minulle - ei ikiajoiksi, vaan aina silloin tällöin."

Stephanie Plum menettää työnsä ja päättä ryhtyä palkkionmetsästäjäksi ottamaan kiinni takuukarkureita. Eritoten Joe Morelli, entinen poliisi, kiinnostaa Plumia ja hän päättää ottaa Morellin kiinni hinnalla millä hyvänsä.

Ensimmäisten sivujen jälkeen heräsi minulle jo kysymys siitä, miten tutulta kirjan teksti kuulosti. Hahmojen nimet ja vuorosanat olivat kuin  olisin ne jo aikaisemmin lukenut tai kuullut. Puolessa välissä kirjaa se sitten iski! One for the Money, olisihan se pitänyt heti tajuta. Jos kyseisen leffan on katsonut niin ihan mukavasti lukee sitten myös kirjankin.

Iltalukemiseksi suosittelen, mutta toisaalta jos on taipuvainen outoihin uniin elokuvien ja kirjojen pohjalta kannattaa harkita. Ainakin itselläni Stephanie Plumin typerät arvoitukset ja ajatukset saivat omankin mielen miettimään unissani ja aamuisin oli kyllä mitä erikoisin wtf olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...