perjantai 11. joulukuuta 2015

Sara Shepard - Valehtelevat Viettelijät: Tyrmäävä

Kirjailija: Sara Shepard
Kirjan nimi: Tyrmäävä (Stunning)
Suomentanut: Sirpa Parviainen
Kustantaja: Gummerus
Sivumääärä: 314
Painovuosi: 2015 (alkuperäisteos 2012)
Arvosana: 2/5

Aria, Hanna, Spencer ja Emily jatkavat sotkeutumistaan A -n verkkoon. A osaa sotkea asioita entistä enemmän ja herättää tyttöjen epäluulon ja jopa Hanna kokee kosketuksen sisäiseen A-han. Spencer tutustuu tulevaan opiskelupaikkaansa ja huomaa ettei A jätä häntäkään huomioimatta. 
Aria sotkee omaa elämäänsä uskomalla A-ta ja Emily kokee sen pahimman uhkan ja epäluulojen tunteen, kun kyse on hänen synkimmästä salaisuudestaan ja sen kohteesta.

Mike. Hanna löysi tämän ja Colleenin ikkunan luota tuijottamasta Miken puhelinta. Hanna tunnisti tarkalleen hetken, jolloin Colleen tajusi Hannan varastaneen hänen valokuvansa.

Valehtelevat Viettelijät sarjan yhdestoista osa maistui aika vahvasti jo puulta. Kirjoittaja tuntuu pitkittävän tarinaa liikaa ja siitä ei saa enää kovin paljoa irti. Onneksi sarjaa on jäljellä enää viisi osaa. Ehkä jaksan viedä tämänkin lukuprojektin loppuun pikku hiljaa. Aloitin Tyrmäävän lukemisen kirjapinoni ensimmäisenä ja lopetin sen viimeisenä. Puolivälissä kirjaa tuntui, että tarvitsin jotain muuta luettavaa ja kun aloitin lukemaan muita, en enää osannut palata takaisin tämän pariin... 

...Ennen kuin huomasin että kirjaston eräpäivä lähestyi ja minulla ei ollut uusintakertoja jäljellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...