tiistai 26. tammikuuta 2016

Nora Roberts - Valtapeli

Kirjailija: Nora Roberts
Kirjan nimi: Valtapeli (Rules of the Game)
Suomentanut: Eeva Koskimies
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 315
Painovuosi: 2015 (alkuperäinen teos 1984)
Arvosana: 2/5

Brooke on mainosohjaaja, joka päätyy työskentelemään hieman vastahakoisen urheilijan kanssa. Park Jonesin on määrä esiintyä Brooken ohjaamassa mainoksessa, muttei ole aluksi kovin innoissaan asiasta. Kun hän tutustuu Brookeen ja tajuaa tämän olevan kyseisen mainoksen ohjaaja, miehen mielipide muuttuu.

Brooke taas on päättänyt ettei lankea mieheen ja tämän hurmaavaan ulkonäköön. On parasta pysyä vain työsuhteessa. 

Kaikki ei kuitenkaan aina suju niin kuin suunniteltu.

Brooke hymyili irrottamatta katsettaan Parksista. Juuri se oli ollut ideana, hän ajatteli tyytyväisenä itseensä. Hän tiesi, että se oli naurettavaa, mutta hän tunsi itsensä naiseksi, joka on vastassa sodasta palaavaa miestään.

Loppu oli mielestäni ihan mukava. Tarina ei loppunut niin perinteisesti häihin tai kosintaan, joka toi hieman vaihtelua lukukokemukseen.

Oikeasti mieleni teki jättää kirja lukematta, mutta luin sen kuitenkin, sillä olin jo kerennyt aloittaa. Kyseessä oli täysin perus kevyttä hömppää, jota olen tässä pitkin joulukuuta lukenut ja tahtoisinkin pian syventyä johonkin vähän vaativampaan. Eli pois harlequin pokkareista. 

Se ei kuitenkaan onnistu vielä, sillä jäljellä on yksi ja puoli kirjaa luettavana, jonka jälkeen saan ottaa käteeni joululahjaksi saamani kirjan. Kevyttä sekin, mutta ei harlequin laatua kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...