perjantai 7. marraskuuta 2014

Riikka Pulkkinen - Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän [ÄÄNIKIRJA]

Kirjailija: Riikka Pulkkinen

Lukija: Leena Pöysti
Kustantaja: Otava
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2014
Kirjan pituus: 4 h 47 min
Arvosana: 4/5


Iiris on 28 vuotias koulupsykologi, joka kuuntelee päivittäin nuorten purkauksia, järjestää "terapiaa" ja purkaa turhautumisensa hätäkaljaa, paniikkivodkaan ja suklaaseen.

Säilytän yhtä hätäkaljaa ja pientä paniikkivodkaa suklaiden vieressä laatikossa, ja kun saan tarpeekseni ilmiöstä nimeltä ihmisen eksistenssi, syön suklaan ja hörppään hätäkaljaa ja haistatan paskat kaikille

Monen vuoden yhteiselon jälkeen Aleksi jättää Iiriksen. Siitä alkaa uusi aikakausi ja itsensä auttaminen. Self-help. Korkokenkiä, herkkuja, Kaunareidenn parisuhdeneuvoja ja niin edelleen.

Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän on erittäin pitkä kirjan nimi, mutta myös erittäin hauska ja toimiva tarina. Olisin jopa voinut lukea tämän kirjana, mutta sen sattuessa käteen äänikirjana, oli se myös niin erittäin toimiva. Leena Pöystin ääni sopi tarinaan kuin valettu.

Tarina on osittain satiirista. Se on komediaa. Ja se on chick litiä. Tarina Iiris Lempivaarasta on kaiken kaikkiaan mielestäni hyvä yhdistelmä kaikkea. Se on  välillä sekava, mutta hyvällä tavalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...