sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Sheila Roberts - Suudelmia ja Suklaata

Kirjailija: Sheila Roberts
Kirjan nimi: Suudelmia ja Suklaata (Better than Chocolate)
Suomentanut: Eeva Koskimies
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 347
Painovuosi: 2014 (alkuperäinen teos 2012)
Arvosana: 2/5

Elämää Icicle Fallsissa

Samantha Sterling, perheen tyttäristä vanhin päätyy johtamaan Unelma suklaa yritystä äitinsä miehen kuoltua. Mies, Waldo, on ajanut yrityksen tuhon partaalle. Nyt Samanthalla on hyvin vähän aikaa pelastaa tilanne ja maksaa velka pankille. Uusi pankinjohtaja Blake Prestonkaan ei voi auttaa ja Samantha kokee tämän uhkana. Pankki vain tahtoo yrityksen itselleen.
 Mutta voisiko suklaafestivaalin järjestäminen auttaa?


Samantha odotti. Ja nosti Blaken käden pois käsivarreltaan. Hän oli niin kiukkuinen itselleen ja Blakelle, että hänen teki mieli potkaista miestä.
 
Alle puolet luettuani teki mieli jättää kirja kesken. En vain oikein tuntunut saavani siitä mitään irti alussa. Pakotin kuitenkin lukemaan loppuun ja paranihan se sitten loppua kohti. Alku olisi vain saanut olla nopeatempoisempi ja sisällökkäämpi. 

Tarinassa keskityttiin paljon myös muihin hahmoihin kuten Samanthan äitiin ja siskoon. Se pohjusti toki hyvin seuraavia tulevia osia, mutta silti mielestäni vähempikin olisi riittänyt. Erityisesti Samanthan äidistä oli monta lukua, joita ei olisi ehkä välttämättä ollut pakko kirjoittaa mukaan. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...