tiistai 16. joulukuuta 2014

Sherryl Woods - Tähdet Dublinin yllä

Kirjailija: Sherryl Woods
Kirjan nimi: Tähdet Dublinin yllä (An O'Brien Family Christmas)
Suomentanut: Marjut Särkkälä
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 320
Painovuosi: 2014 (alkuperäinen teos 2011)
Arvosana: 3/5

Chesapeake Shores  osa 8

Laila on päättänyt olla tapailematta Matthew O'Briania. Hänen kanssaan seurustelu on maksanut työpaikan ja välit vanhempiinsa, joten Matthew saisi tyytyä korkeintaan flirttailuun, mikäli he tapaisivat.
    Matthewin perhe on kuitenkin suunnitellu joulun Irlannissa koko perheen kesken jo aikoja ennen Matthewin ja Lailan eroa. Irlantiin halutaan myös Laila ja sinne tämä siis joutuu. Keskelle Irlantia O'Brienien  ja erityisesti Matthewin O'Brienin kanssa...

Laila nauroi. - Aivan. Matthewin jättäminen on paljon vaikeampaa kuin kuvittelin. Laila vilkaisi Mackia. - Mutta onnistun kyllä lopulta.

Olisi ollut fiksua lukea sarjan aikaisemmat osat ensin, niin olisin tiennyt henkilöhahmoista jotain etukäteen. Se ei kuitenkaan haitannut kirjan lukemista tai lukukokemusta. 

En olisi ensimmäiseksi ehkä tarttunut tähän kirjaan kansitekstin perusteella. Itseasiassa panttasin sitä lukupinossa aika kauan, ennen kuin tartuin siihen. Oli kuitenkin ihan turhaa vältellä kirjaa, sillä se paljastautui ihan miellyttäväksi lukukokemukseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...