sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Catherine Sanders - Petite Anglaise

Petite Anglaise, oikealta nimeltään Catherine Sanderson on englantilainen nainen, joka asuu Pariisissa. Hänellä on lapsi; Toukka ja mies; Sammakko,  mutta alettuaan blogin kirjoittamisen hän tutustuu Jamesiin, ja päättää suhteensa lapsensa isään. Kaikki ei kuitenkaan suju ihan suunnitelmien mukaan.

Vaikka kirja oli hyvä ja oikein hyvää viihdettä, niin luin sitä kuitenkin viikon ja puristin puolet kirjan tekstistä tänään. 327 sivuinen tekele jäi hieman taka-alalle pienen flunssan ja väsymyksen takia. Nyt kuitenkin luin sen loppuun. Täytyy kuitenkin vielä myöntää, että mielenkiintoni heräsi blogia kohtaan ja googlettelin sen. Löysin kuin löysinkin blogin heti ensimmäisestä linkistä ja selailin merkintöjä, mutta en jaksanut kuitenkaan lukea niitä kaikkia. Blogin avulla sain koottua kokoon kirjan jälkeisiä tapahtumia ja suosittelenkin sen vilkaisemista, jos sattuu kirjan lukemaan. Vinkkinä voin myös kertoa että näin syysiltoina paras paikka lukea kirjaa on lämpimän takan ääressä.

Catherine kirjoitti Petite Anglaise blogiaan vuosien 2004-2009 aikana ja kirja perustuu tuohon alkuaikaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...