perjantai 14. syyskuuta 2012

Cecelia Ahern - P.S. Rakastan sinua

"Älä enää kolhi itseäsi. Osta lamppu yöpöydällesi! P.S. Rakastan sinua..."

Gerry muistaa vaimoaan Hollya vielä kuolemansakin jälkeen kirjeillä, jotka ohjaavat Hollya eteenpäin elämässä. Yksinkertaisia asioita kuten, hanki työ, nauti elämästä, osta lamppu... Yksi kirje joka kuulle. Mitä Holly tekisikään ilman Gerryä? Vaikka Gerry on kuollut, niin Holly ei vielä monen kuukaudenkaan jälkeen osaa jatkaa elämäänsä. Holly tapaa Danielin, joka ilmiselvästi on kiinnostunut Hollysta ja antaa hänen myös ymmärtää näin, mutta Holly itse ei ole valmis suhteeseen. Kuinka Holly ratkaisee ongelmansa ja siirtyy elämässään eteenpäin?

Ne jotka ovat nähneet elokuvan, mutta eivät ole lukeneet kirjaa, vapiskaa. Teos on ihan erilainen ja paljon parempi, kuin elokuva! (vaikka pidin enemmän siitä että Hollyn loma sijoittui Irlantiin kuin Espanjaan) Kirjan sisältö on paljon mielenkiintoisempaa ja kun siihen syventyy, niin irti ei pääse. Uskokaa, luin juuri 400 sivua parissa tunnissa ja sain kirjan loppuun.

P.S. Rakastan sinua ei kuitenkaan ole tavallisemmasta päästä romantiikkaa, sillä Holly ei löydä uutta rakkautta... Ainakaan ennen epilogia...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...