lauantai 23. helmikuuta 2013

Candace Bushnell - Kynsin hampain

Kirjailija: Candace Bushnell
Kirjan nimi: Kynsin hampain (Lipstick Jungle)
Suomentanut: Liisa Laaksonen
Kustantaja: Tammi
Sivumääärä: 454


Kirjan pohjalta on tehty tv sarja, Lipstick Jungle joka oli mielestäni hyvä ja katsottava sarja. Siksi tartuin tähän kirjaan. Oletin aluksi että se olisi hienoa ja mukavaa luettavaa, mutta koin pettymyksen. Se oli ihan liian raskasta tekstiä ja iltaisin oli hyvin hankala saada luettua edes yksi sivu. Siispä häpeäkseni myönnän lukeneeni tätä kirjaa noin kolme viikkoa.

Laittaisin tähän lainauksen jostain lempikohdastani, mutta hädin tuskin muistan enää mitään, eikä minulla ole mielenkiintoa etsiä taikka avata tuota kirjaa uudelleen. 

Kuvio nyt on kuitenkin ihan selkeä: Kolme menestyvää naista "kamppailevat" oman elämänsä kanssa. Avioeroa, uusia suhteita, miehensä pettämistä, juhlia, töitä jne. Ei nyt mitenkään erityistä luettavaa ja loppukin oli aika ... en edes löydä oikeaa sanaa. Tuosta lopusta toivoisi jatkoa, jotta vähän selkeytyisi mitä tapahtuu. Eikai sitä voi vaan maksaa rakastajalle viisitonnia ja lopettaa suhde ja sitten kaikki on taas normaalisti ja juhlitaan tyttöjen kanssa? Ehei.

Suosittelen jos pidät tämän tyylisestä kirjallisuudesta. Mutta vaikka olisit tv sarjasta tykännyt, ei kirja välttämättä ole mieleesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...