perjantai 1. helmikuuta 2013

Cecelia Ahern - Tapaaminen Elämän kanssa

Kirjailija: Cecelia Ahern
Kirjan nimi: Tapaaminen Elämän kanssa (The time of my life)
Suomentanut: Terhi Leskinen
Kustantaja: Gummerus
Sivumäärä: 520

Hyvä Lucy Silchester
Teille on varattu aika maanantaille 30. toukokuuta.
Ystävällisin terveisin
Elämä

Lucy tarvitsee Elämänsä apua ja saa sitä vaikkei halua. Tavoitteena Elämällä on saada myös itsensä kuntoon ja vähentää mm. Lucyn valehtelemista mahdollisimman minimiin. Mutta koska se ei ole helppoa, Elämä päättää kertoa Lucystä totuuden joka kerta, kun tämä valehtelee.

Kerrassaan ihan mukavaa ja nopeaa luettavaa. Itse luin tämän kuukaudessa, johtuen siitä, että minulla oli kauheasti muitakin kirjoja luettavana. Tätä luin aina, kun muuta tekstiä ei viitsinyt ahmia.

Tapaaminen Elämän kanssa kohensi taas mielipidettäni Ahernin kirjoista. Olen aiemmin lukenut aikaisemmin vain kolme kys. kirjailijan kirjaa ja toinen niistä oli mahtava ja toinen ei niin mahtava ja ehkä hieman tylsähkö. Tämä kuitenkin nosti arvostustani, ehkä luen vielä lisää Ahernia...

Lucy on suoraan sanottuna aika ärsyttävä hahmo. Yltiömäinen valehtelu ja takertuminen ex-poikaystäväänsä, hyvän miehen hylkääminen (joskin lopussa tajuaa hyvän miehen olevan hyvä) + muut pienet asiat tekevät hahmosta hyvin ärsyttävän henkilön. Toisaalta kirja ei olisi hyvä, jollei Lucy olisi niin ärsyttävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...