lauantai 26. tammikuuta 2013

Sara Shepard - Valehtelevat Viettelijät: Täydellinen

Kirjailija: Sara Shepard
Kirjan nimi: Valehtelevat Viettelijät: Täydellinen (Perfect)
Suomentanut: Paula Takio
Kustantaja: Gummerus
Sivumäärä: 279

Onko kukaan ystäväsi koskaan kääntynyt sinua vastaan? Muuttunut täydellisesti tutusta joksikin... muuksi? En puhu nyt siitä, että lastentarha-aikojen ihastus muuttuu kömpelöksi ja finninaamaiseksi tai että sinulla ei olekaan mitään juteltavaa joululomalla tulevalle kesäleirikaverille tai edes siitä, että joku kaveriporukastasi lähtee yhtäkkiä omille teilleen ja muuttuu gootiksi tai hihhuliksi hyväntekijäksi. Ehei, minä puhun sielunsisarestasi. Siitä tytöstä, jonka tunsit läpikotaisin. Joka tunsi sinut perinpohjin. Yhtenä kauniina päivänä hän kääntyy ja onkin joku aivan muu kuin luulit.
    Sellaista sattuu. Myös Rosewoodissa.

Sarjan kolmas osa oli hieman tylsä. Toki siinä sattui ja tapahtui, mutta ei tarpeeksi. Olin kuitenkin iloinen, että Aria ja Ezra jatkoivat suhdettaan. Tosin se mitä Ezralle sitten tapahtui... Hemmetin Sean. 
Kirjoissa ei tapahdu tarpeeksi, eikä ole jännitystä tarpeeksi! Ehkä kuitenkin seuraavassa osassa tapahtuu jotain jännittävää. 

Hahmot ovat kauhean lapsellisia verrattuna TV sarjaan. Huomaa, että kirja on suunnattu näille 13-16 vuotiaille. En ehkä sitä vanhemmille suosittelisi, vaikka ihan kepeää luettavaa onkin ja mukavaa vaihtelua kaiken tämän Tess Gerritsen kirjojen lueskelun jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...