tiistai 8. tammikuuta 2013

Plum Sykes - Manhattanin Blondit

Kirjailija: Plum Sykes
Nimi: Manhattanin Blondit (Bergdorf Blondes)
Sivumäärä: 301

Bergdorf-blondit ovat tämän hetken kuumin muotivillitys. Tasan jokainen haluaa olla sellainen, mutta itse asiassa se on tosi vaikeaa. Ette usko, miten paljon työtä vaatii olla upea platinanvaalea newyorkilaistyttö, jonka iho on virheetön ja elämä käsittämättömän fantastista. Se kysyy samanlaista tahdonvoimaa kuin heprean opetteleminen tai tupakanpolton lopettaminen!

Nimetön päähenkilömme on Julie Bergdorfin ystävä. Hän puhuu taukoamatta ystävistään ja omasta elämästään, muttei kerro nimeään. 

Kun Julie metsästää TA:ta (täydellistä aviomiestä), niin päähenkilömme päättää itsekin aloittaa keskustelun valokuvaajan kanssa, joka vaikuttaa hyvin mukavalta. Kuvaaja, Zach saa pian päähenkilömme pauloihinsa ja niimpä he sukeltavat suhteeseen ja vierailevat brasiliassa useaankin otteeseen. Pian kuitenkin brasilian matkat jäävät eikä "tule päästyä edes lähelle Rioa" ja parisuhde alkaa rakoilla ja lopulta päättyy eroon. Päähenkilömme selkkaa vielä muutaman miehen kanssa, ennen kuin löytää sen oikean. Eikä ole kauhean vaikea arvata kuka se oikea on.

En oikein ole samaa mieltä muideni kirja-arvosteluiden kanssa, että tämä olisi parasta chick litiä ikinä. Pidän enemmän Sophie Kinsellan kirjoista. Jopa Cecelia Ahern on enemmän mieleeni. Toki tämänkin luki ja oli kevyttä luettavaa, mutta silti siitä puuttui se järki. Turhaa  löpinää oli liikaa ja mielenkiinto ei ihan meinannut kokoajan pysyä kirjassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...