torstai 15. elokuuta 2013

Nora Roberts - Heijastuksia

Kirjailija: Nora Roberts
Kirjan nimi: Heijastuksia (Reflections)
Suomentanut: Susanna Luhtala
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 316

Äkäinen autontprven tuuttaus sai hänen sydämensä hypähtämään kurkkuun. Hänen päänsä nyutkähti äänen suuntaan, ja hän näki auton lähestyvän sadeverhon läpi. Hän hyppäsi välittömästi tien sivuun, horjahti ja kaatui takamukselleen lätäkköön.
   Lindsay sulki silmänsö tuntiessaan pulssinsa kohoavan. Hän kuuli jarrujen kirskahtavan ja renkaiden ulvovan. Vuosien päästä, hän ajatteli kylmän veden imeytyessä hänen farkkujensa läpi, minä nauran tälle jutulle. Mutta en nyt. Hän potkaisi vettä jalallaan välittämättä siitä, että kastui lisää.

Balettitanssija Lindsay Dunne on jättänyt lavat ja opettaa nykyisin balettikoulussa, vanhassa kotikaupungissaan. Koululle ilmestyy tyttö, Ruth Bannion, joka haluaa Lindsayn opetukseen. Tytön mukana ilmestyy kaupunkiin myös tämän setä, Seth Bannion, joka sekoittaa kuviot totaalisesti. 

Juuri, kun Lindsay luulee saavansa asiansa järjestykseen, hänen entinen tanssiparinsa Nick ottaa yhteyttä ja ilmoittaa haluavansa Lindsayn tanssimaan omaan balettiinsa.

Heijastuksia on kolmas osa -älä arvostele, vaan lue -sarjaa. Tässä ei ehkä ole niin paljoa romantiikkaa, kuin edellisessä kirjassa, mutta silti tyypilliseen harlequin silk pokkariin sopiva määrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...