torstai 15. elokuuta 2013

Nora Roberts - Vailla Loppusointua

Kirjailija: Nora Roberts
Kirjan nimi: Vailla loppusointua (Unfinished Business)
Suomentanut: Päivi Paju
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 314

Tullessaan alakertaan Vanessa kuuli radion matalan äänen talon takaosasta. Keittiöstä. Hänen äitinsä oli aina kuunnellut mieluummin poppia kuin klassista musiikkia, ja se oli aina ärsyttänyt Vanessan Isää. Nyt Radiosta tuli vanha Elvis Presleyn balladi. Vanessa kulki kohti ääntä ja pysähtyi musiikkihuoneena muistamansa huoneen ovelle.

Tässä taas tuli luettua kasapäin Harlequin kirjoja, ja vielä osa on lukematta. Nora Robertsia lähinnä eniten, muutama muu kirjailijakin pääsi mukaan. Osa lainattuja ja osa saatuja pokkareita.

Vailla loppusointua kertoo pianisti Vanessa Sextonista, joka isänsä kuoleman jälkeen palaa kiertueilta kotikaupunkiinsa äitinsä luokse, johon ei ole pitänyt yhteyttä moneen vuoteen. Vanessa tapaa nuoruuden seurustelukumppaninsa, Brady Tuckerin, joka osoittaa edelleen olevansa kiinnostunut Vanessasta. Vanessalla on kuitenkin ensin edessä taistelu oman itsensä kanssa. Hänen täytyy tietää mitä hän haluaa, eikä se ole helppoa.

Ei ole ihme eikä kumma tämänkään kirjan loppu. Näitä kirjoja harvemmin tarvitsee kauheasti arvostella tai avata, sillä ne ovat niin ennalta arvattavia. Tarvitsee vain sanoa, että lukeminen rentouttaa, ei tarvitse keskittyä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...