maanantai 11. marraskuuta 2013

Becca Fitzpatrick - Hiljaisuus

Kirjailija: Becca Fitzpatrick
Kirjan nimi: Hiljaisuus (Silence)
Kustantaja: WSOY
Suomentanut: Pirjo Ruti
Sivumääärä: 334

Yritin nousta istumaan, mutta kädet lipesivät märällä nurmella. Taistelin yhä ajatusten ympäri kiertyvää unenpöpperöä vastaan, kierin kyljelläni pois puolittain vajonneen haudan päältä ja tunnustelin tietä sumun läpi. Kaste imeytyi farkkujen polviin, kun ryömin sattumanvaraisesti sijoitettujen hautojen ja hautamonummenttien välissä. Mielessäni häilähti hämärästi, että tunsin tämän paikan, mutta ajatus jäi syrjään, sillä kallon sisältä säteilevä sietämätön kipu esti minua keskittymäästä mihinkään muuhun.

Hush Hush -kirjasarjan kolmas osa, hiljaisuus hyppää viimeksi jäädyistä tapahtumista kolme kuukautta eteenpäin. Nora on ollut siepattuna ja kadoksissa kolme kuukautta kunnes hän löytyy hautausmaalta unohtaneena viiden viimeisen kuukauden tapahtumat. Hän ei siis muista mitään Patchista, langenneista enkeleistä, nefileistä tai muusta hänen elämää mullistaneesta asiasta.  Kohtalo kuitenkin puuttuu peliin ja Nora törmää nuoreen mieheen nimeltä Jev, joka tuntuu tutulta.

Kolmas osa ei mielestäni yltänyt ihan niin korkealle kuin kaksi aikaisempaa. Se ei kuitenkaan estä minua odottamasta viimeisen osan lukemista, joka tapahtuu sen jälkeen kun olen taas pienentänyt tuota kirjaston edellisten lainojeni kasaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...