keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Sara Shepard - Valehtelevat Viettelijät: Sydämetön

Kirjailija: Sara Shepard
Kirjan nimi: Sydämetön (Heartless)
Suomentanut: Sirpa Parviainen
Kustantaja: Gummerus
Sivumääärä: 276
Painovuosi: 2014 (alkuperäisteos 2009)
Arvosana: 4/5

"Psykiatri kertoi valehtelun voivan myös olla yksi oireista", Hannan isä jatkoit. "Tehän kerroitte ensin nähneenne Ian Thomasin ruumiin metsässä ja nyt sanotte nähneenne Alisonin. Se sai minut ajattelemaan valheita, joita kerrotte meille - karkasit viime syksynä päivälliseltä päästäksesi niihin koulun tanssiaisiin, varastit Percocetiä palovammaklinikalta, näpistelit Tiffanylta, kolaroit poikaystäväsi auton, kerroit jopa koko luokallesi, että Katella oli..." Isän ääni haipui kuulumattomiin. Hän ei selvästikään halunnut sanoa sanaa  herpes ääneen. "Atkinson ehdotti, että sinun saattaisi olla parasta ottaa vähän vapaata tästä koko hullunmyllystä. Mennä jonnekin, missä voit rentoutua ja keskittyä ongelmiisi."

Tällä kertaa sisällöltään ja juonenkäänteiltään Valehtelevat Viettelijät -sarjan uusin osa oli  parempi kuin edelliset. Harmillisesti osien laatu vaihtelee ja sisältö on osissa tylsempää kuin toisissa. Olim kuitenkin erittäin tyytyväinen Sydämettömän sisätöön. 

Tässä osassa Hanna suljetaan parantolaan, Emily esittää amissia, tytöt leimataan valehteleviksi viettelijöiksi ja Aria koskettaa henkimaailmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...