tiistai 16. joulukuuta 2014

Robyn Carr - Missä elämä odottaa

Kirjailija: Robyn Carr
Kirjan nimi: Missä elämä odottaa (Shelter Mountain)
Suomentanut: Virpi Kuusela
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 378
Painovuosi: 2014 (alkuperäinen teos 2007)
Arvosana: 3/5

Virgin River osa 2

Virgin Riveriin saapuu nainen pienen pojan kanssa. Saarnaaja on juuri sulkemassa baaria, kun he tulevat sisään kylmissään ja nälissään. Saarnaaja päättää majoittaa naisen ja lapsen baarin ylimääräiseen huoneeseen, sillä heidän matkastaan yön pimeydessä ei olisi järkeä. Poika tuntuu kuumeiselta ja naisen, Paigen, vastusteluista huolimatta Saarjaana saa hänet vakuutettua yöpaikan turvallisuudesta. 
   Paige on lähtenyt pakoon. Se on sanomattakin selvää, sillä tämän käytös heijastaa pelkoa. Nainen jää Virgin Riveriin joksikin aikaa ja Saarnaaja kiintyy ensimmäistä kertaa naiseen.

Paige oli asunut yläkerran pienessä huoneessa kymmenen päivää. Ensimmäiset neljä päivää hän oli suunnitellut lähtöään. Johnin mielestä kaikki sujui hyvin. 

Kirjaa lukiessani se tuntui pelottavan tutulta. Ihan kuin olisin lukenut kirjan aikaisemminkin. Sitten tosin yhdistin joitakin samanlaisia asioita Nicholas Sparksi Safe Haveniin. Ei mitenkään huomattavia yhtäläisyyksia, mutta pienet asiat saivat tarinan tuntumaan tutulta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...