torstai 25. joulukuuta 2014

Ikuisesti sinun - neljä tarinaa yksissä kansissa

Kirjailija: 
Carole Mortimer
Lynne Graham
Robyn Donald
Penny Jordan
Kirjan nimi: Ikuisesti sinun - 4 kirjaa yksissä kansissa. Leikki tulella , Venäläinen romanssi, Huhut ja houkutukset ja Ikuinen kakkonen?)
Suomentanut: Hanna Arvonen (1. tarina )  ja Tiina Kiviluoma  (3 viimeistä)
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 608
Painovuosi: 2014 (alkuperäinen teos 2008,2008,2009,2009)
Arvosana: 3/5 , 4/5 , 3/5 , 3/5

Ikuisesti sinun on koonnut yhteen neljä tarinaa naisista, jotka löytävät rinnalleen miehen, jollaista he eivät osanneet kuvitella.

Leikki tulella kertoo naisesta, joka tahtoo kostaa ystävänsä kärsimykset miehelle, joka ne on aiheuttanut. Darcin käsityksen mukaan kärsimykset on aiheuttanut sisiliainen komistus, Luc Gambrelli, joka tunnetaan lukuisista naisistaan. Kaksoisveljensä avulla Darci pääsee elokuvamaailman juhliin tapaamaan miestä ja päättää hieman leikitellä tämän kanssa

Venäläinen romanssi tuo päähenkilöksi naisen, Abbeyn, joka päätyy esittämään venäläisen miehen rakastajatarta. Abbey ei kuitenkaan haluaisi, mutta työ on työ ja palkkiolla olisi mahdollisuus pelastaa perheyritys konkurssilta. Abbey ei kuitenkaan odottanut sotkevansa työtä ja rakkautta.

Huhut ja houkutukset päähenkilönä on ennemminkin mies, Dwain, joka tahtoo pelastaa serkkunsa naisen kynsistä. Dwain on muodostanut oman käsityksensä naisesta, Sablesta, ja on sitä mieltä että tämä on vain serkun rahan perässä. Dwain onnistuu kiristämään Sablen luokseen ja esittämään rakastajatartaan, mutta huomaa pian olleensa väärässä.

Ikuinen kakkonen? Leonora Thaxton on nainen joka tietää mitä haluaa. Kun hänen veljensä työnantaja, Alessandro Leopard on hylännyt naisen työhakemukset lentäjäksi moneen otteeseen, Leonora päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä ja näyttää miehelle kuinka hän olisi sopiva lentäjä miehelle. Alessandron saatua tietää, että Leonora oli istunut lentokoneen ohjaimissa veljensä sijasta, mies ei ole tyytyväinen. Alessandro kiristää  Leonoran mukaansa sukujuhliin esittämään tyttöystäväänsä ja Leonoran on pakko suostua.. veljensä vuoksi?

Kaikki tarinat ovat hyviä. Ne ovat juonellisesti aika samanlaisia. 

Naisia kaikkia yhdistää kokemattomuus seksuaalisesti ja miehiä yhdistää tapa saada naiset luokseen. Joka ikisessä tarinassa mies kiristää naista jollain tietyllä asialla ja pakottaa esittämään tyttöystäväänsä/rakastajatartaan. Naiset myös tuntuvat avuttomilta ja kaikilla on vääränlainen kuva itsestään.
  
Se saakin miettimään minkälaisia hieman ehkä narsistisia kirjan päähenkilö miehet ovat. Kaikki ovat varakkaita ja suosittuja naisten keskuudessa, mutta he kaikki valitsevat naisen joka ei alunperin ole kiinnostunut heistä.  Miehillä on tarve ohjata nainen luokseen ja vietellä tämä. Kuitenkin he tippuvat omaan  kuoppaansa kun lopulta rakastuvatkin naiseen.

- Olen pahoillani Luc, mutta minä en harrasta suhteita, Darci sanoi, kääntyi terävästi kannoillaan ja lähti kävelemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...