perjantai 2. tammikuuta 2015

Nora Roberts - Kimmeltävä horisontti

*luettu vuoden 2014 puolella

Kirjailija: Nora Roberts
Kirjan nimi: Kimmeltävä horisontti (Lost, Treasures Found)
Suomentanut: Päivi Paju
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 315
Painovuosi: 2014 (alkuperäinen teos 1986)
Arvosana: 3/5

Kun Kate Hardestyn isä kuolee, jättää tämä Katelle kartan, joka paljastaa haaksirikkoutuneen laivan ja siellä olevan aarteen olinpaikan. Kate ei ole uskoa silmiiän, sillä hänen isänsä oli arvstettu professori, joka ei koskaan uskonut mihinkään, mikä ei ollut järkevää. Siksi Kate päättää lähteä etsimään uponnutta laivaa. Takaisin saarelle, josta kaikki alkoi. Ja jonne hän myös jätti jälkeensä Ky Silverin, miehen jota rakasti. - Ja miehen jota tarvitsisi nyt avukseen.


Hiljaa Kate liikkui eteenpäin, eikä hänen purjehduskengistään kuulunut ääntäkään, mutta silti Ky kääntyi ja katsoi Katea tarkasti. - Olet aikaisessa, hän totesi ja sen kummemmin tervehtimättä ojensi kätensä auttaakseen Katen veneeseen.

Kimmeltävä horisontti on taas jälleen kerran keskinkertaista tekstiä Nora Robertsilta. Hyvä tarina ja sujuva juoni, mutta keskinkertainen tässä mielessä tarkoittaa sitä, että se ei kovinkaan paljon eroa muista Robertsin kirjoista. Saadakseen paremman arvosanan, kirjan täytyisi jotenkin säväyttää enemmän, eikä sitä valitettavasti oikein tapahtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...