tiistai 21. toukokuuta 2013

Nicholas Sparks - Kuuntele Vain Muistojasi

Kirjailija: Nicholas Sparks
Kirjan nimi: Kuuntele Vain Muistojasi (The Notebook)
Suomentanut: Kaisa Luntinen
Kustantaja: WSOY
Sivumääärä: 182


He seisoivat vastatuksin, eikä kumpikaan hievahtanut.
   Noah ei ollut sanonut mitään, hänen lihaksensa tuntuivat jähmettyneen, ja Allie luuli hetken että Noah ei tuntenut häntä. Hänelle tuli äkkiä huono omatunto siitä että hän oli niin vain tullut ilmoittamatta, ja se teki olon hankalaksi. Hän oli kuvitellut että olisi jotenkin mutkatonta tavata jälleen, että hän tietäisi mitä sanoisi, mutta hän ei tiennyt. Mikään mikä tuli mieleen ei tuntunut sopivalta, kaikki tuntui jotenkin puutteelliselta.


Noah ja Allie. Allie ja Noah. Rakastuivat nuorena, erosivat, palasivat yhteen. Tavallinen romanttinen tarina pariskunnasta.. Voisi olla, mutta ei ole, koska tarinaa nuoresta parista kertoo vanha herra vaimolleen, joka sairastaa Alzheimerin tautia. 

Rakkaus on ikuista ja vahvaa, tämän viestin kirja antaa. Tosin jokainen varmaan voi sanoa oman mielipiteensä rakkauteen ja sen vahvuuteen. Aina voi kuitenkin elää toivossa löytävänsä yhtä vahvan rakkauden kuin Nicholas Sparksin tarinassa.

Odotin tarinalta ehkä vähän enemmän, koska olin jo nähny elokuvan, mutta ei kirja kuitenkaan mitenkään vähäinen ollut. Sivumäärältään se jäi tosin laimeaksi alle kaksisataasivuiseksi ja siksi kirjan luki illassa.

Kuuntele Vain Muistojasi, toisin sanoen The Notebook, oli tällä erää viimeinen Nicholas Sparksin kirja. Nyt keskityn jatkamaan Rauta-saagaa muutamalla kirjalla ja sen jälkeen palaan Harlequin pokkareiden pariin jotka ovat lainassa siskolta. Niiden jälkeen aion taas lukea lisää kovakantisia. Mitä? Se nähdään sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...