sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Brenda Joyce - Merirosvon Tytär

Kirjailija: Brenda Joyce
Kirjan nimi: Merirosvon Tytär (A Lady At Last)
Suomentanut: Virpi Kuusela
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 424

Etuovi lennähti auki. Aulaan riensi pieni, hoikka nainen, jolla oli hopeanvaalea tukka. Nainen heilutteli pistoolia kädessään.
   -Missä kuvernööri on? nainen tivasi tähdätessään Cliffiä aseellaan.
   Vihreimmät Cliffin koskaan näkemät silmät vangitsivat hänen katseensa, eikä hän edes muistanut otsaansa tähtäävää pistoolia, vaan tuijotti järkyttyneenä. La Sauvage ei ollut lapsi, vaan nuori, äärettömän kaunis nainen. Tällä oli sydämen muotoiset kasvot, korkeat poskipäät, pieni ja suora nenä sekä täyteläiset huulet. Hän ei ollut eläissään nähnyt yhtä kiehtovia silmiä, jotka olivat eksoottiset kuin viidakkokissalla.

Taas Brenda Joycen kirja, joten ei tarvitse edes kysyä luinko tämän muutamassa tunnissa. Merirosvon tytär on kertomus de Warenne perheen nuorimmasta pojasta, Cliffistä. Se on myös kertomus hirtetyn merimiehen tyttärestä, jonka Cliff lupautuu viemään Lontooseen äitinsä luokse. Mitä tapahtuu, kun tytön äiti ei halua tätä elämäänsä? Ja se nyt on sitten niin ennalta arvattavaa kun voi koskaan olla, Cliff... Mutta se nyt ei olekaan tärkeintä kirjassa, vaan sen helppo luettavuus ja mukaansa tempaava teksti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...