lauantai 13. huhtikuuta 2013

Brenda Joyce - Naamioiden takana

Kirjailija: Brenda Joyce
Kirjan nimi: Naamioiden takana (The Masquerade)
Suomentanut: Virpi Kuusela
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 447

 Lizzie hengähti järkyttyneenä nähdessään kirjansa vedessä. Hänen silmänsä kyyneltyivät, mutta Willie vain nauroi. - Jos haluat sen, niin mene hakemaan, pullukka, Willie härnäsi häipyessään tiehensä.
 Lizzie ei ajatellut, vaan juoksi rantapenkareelle ja kurottautui kirjaa kohti. 
 Kauhukseen hän menetti tasapainonsa ja putosi veteen. Vesi hulvahti hänenympärilleen ja hänen yläpuolelleen. Se täytti suun, ja kun hän yski, hän nieli lisää vettä. Vajotessaan syvemmälle veteen hän joutui paniikin valtaan, koska ei kyennyt hengittämään. Vahvat kädet tarttuivat häneen ja yhtäkkiä hän oli jälleen vedenpinnan yläpuolella, nuorukaisen sylissä. Hän takertui nuorukaiseen ja painoi kasvonsa tämän rintaa vasten paniikin ja pelon hellittäessä. Sitten hän kohotti kasvonsa.
  Hän näki uskomattomat, tummansiniset silmät.   

Élizabeth on rakastanut Tyrell de Warennea jo kauan, lapsesta saakka. Siitä lähtien, kun mies pelasti tytön hukkumasta. Hän on aina haaveillu miehestä, mutta on tiennyt ettei olisi koskaan mahdollista, että mies rakastuisi tähän. Lizzien mennessä ensimmäisiin tanssiaisiinsa, Tyrell kuitenkin huomaa tämän ja pyytää tapaamiseen. Elizabeth ei kuitenkaan pääse tapaamiseen, siskonsa sotkettua mekkonsa ja vaihdettuaan pukujaan tämän kanssa. Ja sen illan jälkeen hänen siskonsa Anna tulee raskaaksi. Ja isä on.. yllätys yllätys! Lizzie ottaa Annan pojan huostaansa ja esiintyy tämän äitinä. Tyrell saapuu taas kuvioihin ja siitähän se soppa syntyy.

Ja ei ole yllätys, että harlequinin kirja on helppoa luettavaa. Luin kirjan kahdessa illassa, yhdessä periaatteessa sillä ensimmäisenä iltana luin vain n.20 sivua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...