sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Nora Roberts - Rajalinja

Jillian Baron ja Aaron Murdock. Murdockien ja Baronien välit eivät koskaan ole olleet hyvät, eikä ne Jillian tavatessa Aaronin ole vieläkään. Mutta jotain kuitenkin tapahtuu ja Jillian tuntee jotain, jota ei ole pitkään aikaan ajatellut tai tuntenut. Aaron taas tietää tasan tarkkaan mitä haluaa, mutta huomaa hänkin ajatuksissaan jotain uutta ja hieman outoa.

Tämäkin kirja kulkee samaa linjaa kuin edellinen Nora Roberts kirja. Harlequinin romanttiset pokkarit ovat todellakin tosi kevyttä luettavaa. Luin tämän kirjan muutamassa tunnissa. Joskus tosin ajattelen, että onko nyt ihan tervettä lukea kuitenkaan niin nopeaa, vaikka helppolukuista kestiä onkin. Pään saa tyhjenemään helposti, koska loppu on aina onnellinen. Mitäpä muuta sitä tarvitaankaan, kuin romanttisia kirjoja, kun on yksin viikonlopun ja ensin katsonut räjäyttävän määrän romanttisia elokuvia.

Robertsin kirjoja kyllä lukee mielellään, mutta olen vielä pysynyt näiden pokkarien kohdalla, enkä ole niitä paksuja kirjoja oikein kauheasti lukenut. Kerran yritin jotain kirjaa lukea (nimi ei muistu nyt mieleen, mutta on tehty siitä elokuvakin), mutta siinä ei kiinnostus kauaa pysynyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...