perjantai 27. heinäkuuta 2012

Suzanne Collins - Nälkäpeli: vihan liekit

Nälkäpelin toisessa osassa presidentti Snow keksii idean, jolla kostaa Katnissille tämän tekemiset. Tosin kansa ei ole mielissään, vaan puhkeaa uusia kapinoita, jo meneillä olevien rinnalle. On nälkäpelin neljännesjuhlan aika ja tribuuteiksi valitaan tällä kertaa joka vyöhykkeeltä jo kerran pelin voittaneet. Se siis tarkoittaa automaattisesti Katnissia ja noh Peetaa, koska tapahtuipa mitä tahansa, hän menisi vapaaehtoisestikin Katnissin mukaan. Kansa ei ole ihanstunut neljännesjuhlan tripuuttivalintoihin ja kapinoi. Peli pääsee kuitenkin alkamaan, mutta loppuu yllättävällä tavalla. Katniss saa myös kuulla jotain pysäyttävää vyöhykkeestä 12.

"Presidentti ottaa kirjekuoren, jossa on isoin numeroin 75, Hän avaa kuoren läpän sormellaan ja vetää esiin pienen paperin. Hän lukee varmalla äänellä: >> Muistutuksena kapinallisille siitä, että vahvimmatkaan heistä eivät voi kukistaa Capitolin valtaa, kolmannessa neljännesjuhlassa miespuolinen ja naispuolinen tribuutti arvotaan olemassa olevien voittajien joukosta.>>"

Ei jäänyt toinen osa ensimmäisen varjoon kuten yleensä, vaan yhtä mielenkiintoista ja mukaansatempaavaa tekstiä tämäkin oli. Loppu yllätti ja odotan viimeisen osan lukemista innolla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...