sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Anna Godbersen - Juoruja

Kirjailija: Anna Godbersen
Kirjan nimi: Juoruja (Rumors)
Suomentanut: Katja Ruunaniemi
Kustantaja: Karisto
Sivumääärä: 463

Diana hymyili Percivalille vielä kerran vienosti, potkaisi kaksi pitkää potkua ja vetäisi kätensä irti. Hän naamioi liikkeensä tarkoituksen tekemällä käännöksen, minkä jälkeen hän heilautti käsiään ja alkoi luistella takaperin. Percival katsoi häntä siristellen kaukana toisistaan olevia silmiään, ja hetken näytti siltä, että Dianan temppu oli tehnyt häneen vaikutuksen. Mutta pian hän jo viuhtoi käsiään yrittäessään säilyttää tasapainonsa, eikä hän selvästikään osannut kääntyä. Hänen luistimensa pitivät hänet liikkeessä suoraan eteenpäin, ja kun hän näki, mihin suuntaan ne häntä kuljettivat, hänen kasvonsa jähmettyivät kauhusta.

Juoruja on Luxe sarjan toinen osa ja se keskittyy suurimmaksi osaksi Dianan ja Henryn suhteenseen, mutta myös Elizabethiin ja Williin. On hyvin inhottavaa, kun kirjan tarina kulkee niin hitaasti. Yhdessä kirjassa ei kerkeä tapahtumaan kauhean paljon asioita, tai ei ainakaan niin paljon kun toivoisi. 

Juonitteluja kirjassa on taas tuttuun tapaan vaikka kuinka ja samalla lukijan inho Penelope Hayesia kohtaan kasvaa. On tietenkin eri asia, jos tahtoo samaistua kirjan "pahimpaan" hahmoon, mutta toisaalta jokainen lukija löytää oman lempihahmonsa tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...