torstai 6. kesäkuuta 2013

Nora Roberts - Tuli peittää jäljet

Kirjailija: Nora Roberts
Kirjan nimi: Tuli peittää jäljet (Night Smoke)
Suomentanut: Päivi Paju
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 315

Sytytysnesteen haju oli suloinen, aivan kuin eksoottinen parfyymi, joka helli hänen aistejaan. Hän ei ollut pakokauhun vallassa, hän ei pitänyt kiirettä, kun hän kiipesi metallisia kierreportaita seuraavaan kerrokseen. Hän oli hiljaa, tietenkin, eihän hän typerä ollut. Hän kuitenkin tiesi, että yövahti oli parhaillaan kumartuneena lehtensä ylle rakennuksen toisessa osassa.

Fletcher -yhtiöiden omistamiin rakennuksiin tehdään tuhopolttoiskuja. Yhtiön toimitusjohtaja Natalie Fletcher tahtoo olla paikalla ja tietää tutkinnasta kaiken. Tottakai tuhopolttoa tutkii entinen palomies, nykyinen tuhopolttitutkija, Ryan Piasecki. 

Ja koska kyseessä on Robertsin kirja, ei ole vaikea arvata kirjan loppukulkua. Tuhopolttajankin osasi arvata aika hyvin, mutta se ei toisaalta haitannut. Vaikka Robertsin kirjat usein ovat ennalta-arvattavia, niin silti niissä on se jokin, joka koukuttaa lukemaan.

Tuli peittää jäljet on neljäs kirja Pimeyden laskettua -sarjasta. Jokaisen sarjan kirjan pystyy lukemaan erikseen, mutta suositeltavaa olisi kuitenkin lukea järjestyksessä, sillä edellisen kirjan hahmoja tapaa aina seuraavassa kirjassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...