lauantai 1. kesäkuuta 2013

Nora Roberts - Lumottu metsä

Kirjailija: Nora Roberts
Kirjan nimi: Lumottu metsä (Enchanted)
Suomentanut: Päivi Paju
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 314

Yöntummana ja nopeajalkaisena susi juoksi syksyisen täysikuun alla. Se juoksi juoksemisen riemusta, yksinään, tornimaisina kohoavien puiden välissä, metsän punaisten varjojen ja yön taian keskellä.
   Mereltä puhaltava tuuli syöksyi mäntymetsän halki, sai puut laulamaan entisaikojen lauluja ja leyhäyttämään tuoksuaan ilmaan. Kiiluvasilmäiset pikkuotukset  piiloutuivat ja katselivat kiiltävänmustan olion kiitoa kovaksi tallautunutta polkua peittävän sumuharson läpi.

Rowan Murray saapuu metsän keskellä sijaitsevaan pikkumökkiin yksin. Saadakseen rauhaa ja hiljaisuutta. Hän tapaa mustan suden, muttei pelkää sitä, vaan kuvittelee suden olevan ystävä ja suojelija.

Rowan tutustuu myös naapuriinsa Liamiin ja rakastuu tähän. Liam ei kuitenkaan ole mikään tavallinen mies ja susi ei ole tavallinen susi. Onko Liamilla ja sudella jokin yhteys?

Lumottu metsä on noitakronikat sarjan neljäs ja viimeinen osa. En ole lukenut aikaisempia osia, mutta silti ihan hyvin tämän pystyi lukemaan, sillä Lumottu metsä on itsenäinen jatko-osa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...