lauantai 6. heinäkuuta 2013

Melissa Hill - Kirjeitä San Franciscosta

Kirjailija: Melissa Hill
Kirjan nimi: Kirjeitä San Franciscosta (Please Forgive me)
Suomentanut: Henna Kaarakainen
Kustantaja: Tammi
Sivumääärä: 415

Rakkaani,

minä tiedän, että olen luultavasti viimeinen ihminen, josta haluat kuulla, mutta tahtoisin vain kertoa sinulle kuinka pahoillani olen. Tiedät kai, etten voisi koskaan tehdä mitään mikä satuttaa sinua, en ainakaan tahallani, mutta tajuan että tällä kertaa minä tein suuren virheen, aivan valtavan virheen. 

Nyt palattiin tähän hömppägenreen. Vaikkei tämä ole mitään puhdasta romantiikkaa ja lässyilyä, niin silti kirjan sisältö ei ole kovinkaan asiapohjaisa tai vakavaa.

Leonie tekee "kauhean virheen", näin koko kirjan annetaan ymmärtää, ja lähtee kihlattunsa luota San Franciscoon. Siellä hän saa asuntoonsa entisen asukkaan kirjeen ja löytää samalta lähettäjltä monta kirjettä lisää. Hän lukee ne , rikkoo kirjesalaisuuden; tekee rikoksen, tämä sanotaan moneen otteeseen, ja saa tietää että Nathan pyytelee anteeksti rakastamaltaan naiselta, Helenalta. Leonie päättää uuden ystävänsä Alexin kanssa selvittää missä Helena on, miksei hän ole saanut kirjeitä ja toimittaa kirjeet joko Helenalle tai takaisin Nathanille. Lopulta Leonien kihlattu Adam saapuu San Fransicoon ja kaikki päättyy onnellisesti. Tapahtumien välissä tosin selviää miksi Leonie alunperinkään lähti San Franciscoon.

Ihan luettava kirja, muttei mitenkään juonellisesti kauhean kehittynyt. Lue jos tahdot - sen vain sanon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...