maanantai 22. heinäkuuta 2013

Nora Roberts - Jotain Uutta

Kirjailija: Nora Roberts
Kirjan nimi: Jotain uutta (Vision in White)
Suomentanut: Heli Naski
Kustantaja: Gummerus
Sivumääärä: 336

Mac kyykistyi ja pyyhkäisi miehen otsalte valuvaa tumnanruskeaa hiussuortuvaa sekä verta vuotavaa naarmua, jonka viereen oli jo nousemassa vaikuttavan näköinen kuhmu. "Okei, siinä ei ole haavaa. Et tarvitse tikkejä. Siinä on vain aikamounen ruhje. Voi veljet, kuulosti ihan siltä kuin olisit iskenyt ovea vasaralla. Siihen pitäisi ehkä laittaa jäätä, ja sitten -"
   "Anteeksi kuinka? Sinä et taida nyt ymmärtää... Pitäisiköhän sinun -"
   Mac näki miehen katseen suuntautuvan alaspäin ja vilkaisi itse samaan suuntaan. Hän keskeytti hoitotoimenpiteiden suunnittelun tajutessaan äkkiä, että hänen rintaliivien hädin tuskin verhoamat rintansa olivat juuri painumaisillaan vasten miehen kasvoja.

Nora Robertsin morsiussarjan ensimmäinen osa keskittyy Macin, Kartanohäiden valokuvaajan elämään. Ja ensimmäisessa osassa hänen on määrä tavata se oikea. 

Oikeastaan tarkemmin ajateltuna kirja on täyttä soopaa, mutta silti sen jaksaa lukea. Ehkä juuri sen takia, koska siinä ei ole mitään ajattelemisen tarvetta ja voit lukea putkeen ihan kuinka paljon vain jaksaa. Kaikki menee eteenpäin omalla painollaan. Edes väsyneenä en kokenut mitään ongelmia lukea vain eteenpäin ja eteenpäin.

Vaikka omien sanojeni mukaan kirja on täyttä soopaa, on se myös kuitenkin Nora Roberts laatua, eli ei voi odottaa mitään huonoakaan tarinaa. (Nora Robertsilta en huonoihin kirjoihin ole törmännyt, pari poikkeusta tietenkin on.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...