sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Nicola Cornick - Kielletty

Kirjailija: Nicola Cornick
Kirjan nimi: Kielletty (Forbidden)
Suomentanut: Virpi Kuusela
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 346

Margery oli ehdottanut, että he menisivät päivälliselle Vanne ja rypäleet -kapakkaan. Se oli maantierosvojen ja muiden rikollisten kantapaikka, kuten Henry oli huomauttanut. Margery oli valinnut sen hyvän ruoan vuoksi, ja koska hänet tunnettiin siellä.

Margery Mallon on tavallinen palvelustyttö joka on palvellut monen skandaalikäryistä seurapiirinaista. Nyt kuitenkin Margerystä itsestään paljastuu oikea skandaali, sillä hän on oikeasti kauan kadoksissa ollut Englannin rikkain perijätär, Lady Marguerite Templemore.

Lordi Wardeaux, eli tuttavallisemmin Henry, oli ennen Lady Margueriten löytymistä Templemoren perijä.  Nyt Henryn taytyy astua sivuun ja opettaa Margueritelle kaiken mitä tämän kuuluu tietää. Henrylle se on kuitenkin vaikeaa, sillä Lady Marguerite on hänelle kuin kielletty hedelmä.

Kielletty on skandaalikäryä -sarjan  kuudes osa. Olen lukenut kys. sarjaa vähän oudossa järjestyksessä muutenkin, sillä ensimmäiseksi olen lukenut neljännen osan, nyt tämän kuudennen ja tällä hetkellä on viides osa menossa. Kolme ensimmäistä on jäänyt minulta kokonaan lukematta ja en todennäköisesti tule koskaan lukemaan niitä mikäli en saa niitä jostain käsiini. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...