maanantai 23. joulukuuta 2013

Nora Roberts - Alex Vakuuttuu

Kirjailija: Nora Roberts
Kirjan nimi: Alex vakuuttuu (Convincing Alex)
Suomentanut: Marjut Särkkälä
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 315

Hymykuoppa ilmestyi Bessin poskeen. - Mitä tahansa ihmisen sisällä onkin, hyvää tai pahaa, sen täytyy päästä ulos, tai kansi räjähtää. Bess elehti vilkkaasti, ja hänen sormensa melkein sipaisivat Alexin niskaa. Alex huomasi, että nainen puhui käsillään, silmillään ja koko vartalollaan. Bess ei yksinkertaisesti tiennyt, kuinka istua rauhallisesti paikoillaan.

Alex on poliisi joka pidättää Bessin itsensä myymisestä. Bess tosin ei ole  missään vaiheessa myynyt itseään, sillä hän on tehnyt taustatutkimusta saippuasarjansa käsikirjoitusta varten. Alex huomaa välittävänsä Bessistä ja Bess Alexista, vaikkei olekaan varma kuinka kauan tämä suhde kestää.

Ei mitenkään erikoinen tarina. Myös kirjan nimi (varsinkin suomennos) on ollut mielestäni yksi ärsyttävimmistä kirjan nimistä ikinä. Alex vakuuttuu... Nimen perusteella en ainakaan koskaan valitsisi kirjaa luettavaksi.

Luin kyseisen kirjan toisen tai kolmannen kerran. Kirja ei ole hyvä tai mielenkiintoinen, mutta näin kirjojenpuutteessa sen lukee kyllä uudestaan. Ehkä taas joskus luen sen vuoden tai kahden päästä, sillä uskoakseni en enää silloin muista mitä kirjassa tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...