torstai 12. joulukuuta 2013

Sara Shepard - Valehtelevat Viettelijät: Tappava

Kirjailija: Sara Shepard
Kirjan nimi: Valehtelevat Viettelijät: Tappava (Killer)
Suomentanut: Sirpa Parviainen
Kustantaja: Gummerus
Sivumääärä: 327

Ehkäpä Arian ei olisi kuitenkaan pitänyt unohtaa niin nopeasti. Ehkä hänen olisi pitänyt ottaa laatikko alas hyllyltä, avata sen kansi ja tarkastella huolellisesti Alin kadonnutta lipunpalaa. Tämä oli sentään Rosewood, ja kaikella oli merkityksensä. Mitä Aria olisi saattanut löytää siitä lipunkappaleesta, olisi ehkä antanut hänelle vinkin tulevasta. Jostakin, mikä oli näkyvissä Alin ei niin kovin kaukaisessakaan tulevaisuudessa.
  Hänen murhastaan.

Tappava  jatkaa oikeastaan melkein samoja asioita mitä edelleninen osa käsitteli. Vielä pyöritellään lipunpalasia mielessä ja Ianin katoaminen saa tytöt varpailleen. Paljastuu kuitenkin paljon uutta asiaa. Spencer tapaa äitinsä, joka osoittautuu virheeksi, Aria paljastaa muille varastaneensa Alin lipunpalan, Ian paljastaa ketkä tahtovat hänelle pahaa ja Emily löytää Radleyn avajaisissa entisen potilastietokannan. Kirjan loppu oli kuitenkin odotettavin hetki kirjassa, sillä tv-sarjassa se on tapahtunut jo aikoja sitten. Kuka onkaan pulassa ja paljastaa  kasvonsa ystävyksille?

Kirjasarja kulkee mielestäni vähän turhan hitaasti. Tappava on kuitenkin jo kuudes osa Valehtelevat viettelijät -sarjaa, eikä tapahtumissa olla päästy kovin pitkälle. Kirjoja on tähän mennessä ilmestynyt jo seitsemäntoista (viisitoista + kaksi syventävää kirjaa), joten voin vain kuvitella, kuinka hitaasti tapahtumat etenevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...