maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kira Poutanen - Rakkautta al dente

Kirjailija: Kira Poutanen
Kirjan nimi: Rakkautta al dente
Kustantaja: WSOY
Sivumääärä: 242
Painovuosi: 2010
Arvosana: 3/5

Tätä te ette kyllä ikinä usko. Kaikki rannalla makaavat ihmiset - siis joka ikinen iikka - ovat täysin alastomia. Siis ihan nakupellejä! Heillä ei ole vaatteita päällään, ei uimapukuja, ei bikinejä, ei sortseja, ei pipoja, eikä pelastusliivejä. Eikä se tunnu tulevan Ericille minkäänlaisena yllätyksenä. Hänen mielestään ainoa omituinen asia tässä tilanteessa on minun hysteerinen (lue:normaali) reaktioni.

Lara lähtee Caprille uuden rakkaansa, Ericin kanssa. Mikä voisikaan olla romanttisempi ystävänpäivä lahja kuin aurinkoinen ja lämmin Capri... Ja Ericin vanhemmat, sekä tämän äidin kuusikymmentävuotis juhlat? -Eli siis kaikki muu on paljon romanttisempaa. 

Lara löytää Ericistä uusia puolia, kuten nudistirannat ja äidin oman pojan. Lara on hieman jopa järkyttynyt erinäisistä uusista piirteistä ja asioista. Siis kenen äiti marssii makuuhuoneeseen kesken poikansa ja tämän tyttöystävänsä lemmenleikin ja istahtaa tyynesti sängynreunalle juttelemaan?

Taso laski huimasti ensimmäiseen kirjaan nähden. Enää en löytäny kohtia joille nauraa ääneen ja lukeminenkin sujui hieman hitaammin. Laran toilailuja sentään tarina piti sisällään erityisen paljon. Lara, joka mielestään on kovinkin fiksu on hiusvärinsä mukaan myös aivoiltaan aika blondi. Ei tietenkään sellainen perus bimbo vaan NAINEN, joka käyttäytyy usein kuin teini, eikä ajattele tekojansa, niiden seurauksia ja ei osaa keskustella kovin fiksuja, vaan päästelee suustaan sammakoita ja vitsejä joita kukaan ei tajua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...