maanantai 23. kesäkuuta 2014

Nora Roberts - Tie takaisin

Kirjailija: Nora Roberts
Kirjan nimi: Tie takaisin (The Return of Rafe MacKade)
Suomentanut: Päivi Paju
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 315
Painovuosi: 2014 (alkuperäinen teos 1995)
Arvosana: 4/5

MacKaden - sarja

Regan oli vaihtanut vaatteita kolme kertaa, ennen kuin tajusi, mitä oli tekemässä. Pelkkä työpäivällinen , Regan ajatteli istahtaessaan pehmustetulle jakkaralle kampauspöytänsä eteen. Hänen ulkonäkönsä oli toki tärkeä, mutta toissijainen.
   Hän puri huultaan ja mietti, olisiko hänen pitänyt sittenkin valita pikkumusta.

Romantiikkaa ja pientä draamaa tarjoaa Nora Robertsin kirja taas kerran. Tällä kertaa luin MacKaden -sarjan ensimmäisen osan, jonka päähenkilö on veljeskatraan tappelupukari Rafe, joka jätti kotinsa kymmenen vuotta sitten ja palaa takaisin menestyneenä. Kukaan ei olisi uskonut kenenkään MacKaden pärjäävän niin hyvin, kuin he nyt tekevät.
Regan taas on "uusi" kaupungissa. Hän muutti sinne kolme vuotta sitten pitämään antiikkikauppaa. Kun Rafe kohtaa Reganin, hän tietää haluavansa tämän. 
  Ja pian myös juorut leviävät.

En kiellä ettenkö olisi pitänyt kirjasta ja sen sujuvasti kulkevasta tekstistä. Luin kirjan muutamassa tunnissa, eikä uni painanut päälle niin kuin normaalisti illalla lukiessa. Robertsin luomat henkilöhahmot ovat hyviä ja luonnollisen tuntuisia, vaikkakin tarinassa edetään parisuhteen suhteen hieman lujaa, kuten harlequin pokkareissa on tapana.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...