tiistai 24. kesäkuuta 2014

Victoria Dahl - Sytytä minut tuleen!

Kirjailija: Victoria Dahl
Kirjan nimi: Sytytä minut tuleen! (Start me up)
Suomentanut: Marjut Särkkälä
Kustantaja: Harlequin
Sivumääärä: 316
Painovuosi: 2014 (alkuperäinen teos 2009)
Arvosana: 3,5/5

Totta puhuen kukaan mies ei ollut saanut häntä innostumaan yhtä paljon kuin Mollyn eroottiset romaanit. Kaupungilla kiertelevistä huhuista huolimatta hän ei ollut vähääkään kiinnostunut naisista. Mitä se siis tarkoitti? Tarvitsiko hän jotain... pervessimpää? Halusiko hän, että joku tuntematon mies käsittelisi häntä kovakouraisesti samalla tavalla kuin hänen juuri lukemassaan tarinassa?

Tämä kirja on puhdasta seksiä ja ihmissuhde draamaa, nimittäin kirjan päähenkilö Lori kaipaa jännitystä elämäänsä ja päättää aloittaa kuuman ja sitoutumattoman suhteen. Hän päätyy siis sänkyyn parhaan ystävänsä veljen, Quinnin kanssa. 

Kuteen jokaisessa kunnon kirjassa, täytyy juoneen sisältyä muutakin kuin ihmissuhteita. Lorin autokorjaamo joutuu ilkivallan kohteeksi ja myös poliisi avaa hänen isänsä kuoleman tutkinnan uudestaan. Liittyvätkä rantatontti, Lorin isä ja autokorjaamon ilkivalta toisiinsa?

Kirja, vaikka juonen kulun mukaan oli hyvin lähellä muita Harlequin silk sarjan kirjoja, oli kuitenkin piristävän erilainen. Kyseessä ei ollut romanttisia tapaamisia ja treffejä vaan päähenkilö tahtoi kaikkea muuta kuin suhteen. 

Loppu tietenkin on kaikkien arvattavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...