sunnuntai 10. elokuuta 2014

Anneli Kivelä - Katajamäellä Kuohuu

Kirjailija: Anneli Kivelä
Kirjan nimi: Katajamäellä Kuohuu
Kustantaja: Karisto
Sivumääärä: 239 (pokkari)
Painovuosi: 2011 (4.painos)
Arvosana: 3/5

Katajamäki -sarja osa 4

Jaakko oli kuunnellut Marin vuodatusta äänettömänä kahviaan juoden. Nyt hän laski kuppinsa pois ja kumartui silittämään Marin hiuksia. -Sinä olet ajanut itsesi uuvuksiin. Et voi jatkaa tuolla tavalla tai sairastut. Ei se ole sen arvoista. Ellet saa Paulilta tukea, sinun on parasta lopettaa koko homma, siinäkin tapauksessa, vaikka et tulisikaan minun luokseni. Elämässä on muutakin kuin työnteko.
  - Sanoo mies, jolle työnteko on suurin haaste, Mari hymyili.

Mari ja Pauli ovat perustaneet Salavaan pitopalvelun. Mari tahtoisi laajentaa toimintaa, mutta Pauli hankaa vastaan, eikä lopeta töitään Honkahovissa. Ei siis mikään ihme, että  Marin ja Paulin parisuhde ei ole enää vakaimmalla pohjalla ja kun kuvioon astuu Jaakko Pajunen, kotikylässä huvilallaan lomia viettävä rikas tamperelainen, josta kukaan Katajamäellä ei pidä, menee Marin ajatukset sekaisin.

Taas yksi erinomaisesti kirjoitettu Katajamäki kirja. Näin neljännen osan kohdalla mietin, mitä tapahtuu kun saan sarjan päätökseen. Katajamäkeläiset henkilöt ovat niin tuttuja ja heidän tarinaansa on niin hauska seurata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...